Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2013

«Οργιάζει» το παραεμπόριο στο κέντρο της Αθήνας!


Η αναποτελεσματικότητα του Δήμου Αθηνών στην πάταξη του φαινομένου δεν έχει τελειωμό.


«Οργιάζει» το παραεμπόριο στο κέντρο της Αθήνας!Τόσο ο Δήμος όσο και το υπουργείο φαντάζουν ανήμποροι να πατάξουν το φαινόμενο, το οποίο καταστρέφει την εικόνα της πόλης και φυσικά κάνει...
ακόμα πιο δύσκολο το έργο των έντιμων εμπόρων που παλεύουν σε μια άνιση μάχη με τα χρέη και τα χαράτσια που τους επιβάλλονται κάθε τόσο!
Αναρωτιόμαστε τι κάνει ο δήμαρχος της Αθήνας, κ. Γιώργος Καμίνης αλλά και ο υπουργός ανάπτυξης κ. Κωστής Χατζηδάκης για να απαλλάξουν την πόλη από εικόνες σαν και αυτές που δείχνουμε παραπάνω αλλά και να δείξουν πως βρίσκονται έμπρακτα στο πλευρό όλων αυτών των εμπόρων που έχουν τα μαγαζιά τους στο κέντρο και παλεύουν κάθε μέρα για σώσουν τις επιχειρήσεις τους που δίνουν ψωμί σε τόσους Ελληνες, ώστε να μην οδηγηθούν στην έσχατη λύση του λουκέτου.
Οι συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας που λαμβάνουν χώρα στο κέντρο της Αθήνας ήδη φέρνουν πιο κοντά το κατέβασμα των ρολών από τους καταστηματάρχες. Όπως καταλαβαίνετε μιλάμε για απότομη πτώση του τζίρου.
Σαν να μην έφτανε αυτό οι ιδιοκτήτες καταστημάτων πρέπει να αντιμετωπίσουν και το παρεμπόριο...
Αλήθεια κύριε Καμίνη εσείς τι έχετε να πείτε για αυτό το ζήτημα; Πάλι μείνατε στις προεκλογικές σας δηλώσεις;
Όπως θυμόμαστε άπαντες, ο δήμαρχος της Αθήνας είχε υποσχεθεί ότι θα «τελειώσει» με αυτό το θέμα...
Έτσι τα πεζοδρόμια της πόλης παραμένουν «κατειλημμένα» από τις πραμάτειες, με τους πολίτες να ψάχνουν χώρο να περπατήσουν.
Αλλοδαποί που πουλάνε κάθε είδους πραμάτεια... Ολα μαϊμού, βέβαια! Ο δήμαρχος Αθηνών θα έπρεπε να είχε βρει μία φόρμουλα για να «καθαρίσει» την πόλη του από αυτό το φαινόμενο.
Μάταια όμως...


Read more: http://www.newsbomb.gr/koinwnia/story/269917/orgiazei-to-paraemporio-sto-kentro-tis-athinas#ixzz2HsJwuOLg


Δεν υπάρχουν σχόλια: