Τρίτη, 24 Ιουλίου 2012

Οι παραλίες γυμνιστών στην Ελλάδα!


Οι παραλίες γυμνιστών στην Ελλάδα!
Αν ανήκεις και εσύ στους «εραστές» του γυμνισμού που φέτος θα μείνεις Ελλάδα, αλλά φοβάσαι μην αφήσεις το…
μαγιό σου σε λάθος παραλία, μη φοβάσαι.
Βρήκαμε τις καλύτερες πλαζ γυμνιστών και σου λέμε ακριβώς πώς να φτάσεις, τι λες, θα βουτήξεις;
Άφησε στην άκρη τα άγχη και τα προβλήματα της πρωτεύουσας αλλά και το μαγιό σου και κάνε μια βουτιά σε κάποια από τις καλύτερες οργανωμένες παραλίες γυμνιστών στην Ελλάδα.
Σκιάθος: Μικρή Μπανάνα
Tο λεωφορείο με τον αριθμό 26 θα σε μεταφέρει στην πιο φημισμένη παραλία γυμνιστών στην Ελλάδα. Στο τέρμα του ακολούθησε τις πινακίδες προςπαραλία»Μπανάνα» ή την πινακίδα «Nudist Club Greece». Ο ποδαροδρομος διαρκεί 10 λεπτά. Μόλις φθάσεις στηνπαραλία»Μπανάνα», πηγαίνε δεξιά, πάνω από το λοφάκι και εκεί απλώνεται ο παράδεισος της παραλίας «Μικρή Μπανάνα«.
Κρήτη: Παλαιοχώρα
Ακριβώς 75 χιλιόμετρα από τα Χανιά, η παραλία της «Παλαιοχώρας» θα σε ανταμείψει για την ώρα που θα φας μέχρι να φτάσεις. (μπορείς να πας με αυτοκίνητο, με λεωφορείο ή με καραβάκια από άλλα χωριά). Στην Παλαιοχώρα υπάρχουν δύο παραλίες. Μία με άμμο, όπου ο γυμνισμός επιτρέπεται μόνο σε ένα κομμάτι της και άλλη μια όπου έχει βότσαλα και προσφέρεται εξ’ ολοκλήρου για γυμνισμό.
Ρόδος: Φαληράκι
Τρία χιλιόμετρα από τη νότια άκρης της πλαζ στο Φαληράκι θα φτάσεις στην παραλία των γυμνιστών. Με το αυτοκίνητο στρίβεις αριστερά, αν έρχεσαι από τα βόρεια του νησιού ή δεξιά αν έρχεσαι από τα νότια ακριβώς έξω από τα φανάρια στον κεντρικό δρόμο στο Φαληράκι. Η ένδειξη «Nudist Beach – FKK» βρίσκεται μετά το ξενοδοχείο «Muses» και σημαίνει ότι έφτασες στον προορισμό σου.
Σάμος: Τσαμαδού
Βγες στο λιμάνι της Σάμου, ακολούθησε τον παραλιακό δρόμο βορειοδυτικά για τα επόμενα 12 χιλιόμετρα. Εκεί θα βρεις μια ταβέρνα με πάρκινγκ όπου θα μπορέσεις να αφήσεις το αμάξι σου. Κάπου εκεί και με τα πόδια ακολουθείς το μονοπάτι, φθάνεις σε ένα μπαρ, από όπου και ξεκινά η παραλία των γυμνιστών. Παρέχονται ξαπλώστρες, ομπρέλες, ντους, αλλά και χημικές τουαλέτες.
Κέρκυρα: Μυρτιώτισσα
Η πανέμορφη παραλία της Μυρτιώτισσας βρίσκεται 1-2 χιλιόμετρα βόρεια από το δρόμο που ενώνει τον Πέλεκα με τη Γλυφάδα. Λίγο πριν τον δρόμο για την παραλία της Γλυφάδας, στρίβεις δεξιά προς Έρμονες, θα δεις την πινακίδα για την παραλία των γυμνιστών λίγο πριν το χωριό Βάτος. Δύσκολος δρόμος για αυτοκίνητα, απαιτεί μεγάλη προσοχή, αλλά ο σκοπός αγιάζει τα μέσα δε λένε;
Μύκονος: Super Paradise
Χωρίς να είναι αποκλειστικά παραλία γυμνιστών, θα βρεις πολλούς να βουτάνε χωρίς τα μαγιό τους. Παλαιότερα ήταν ο παράδεισος των γυμνιστών, χωρισμένη σε τρία μέρη: στο gay κομμάτι, εκεί όπου όλοι ήταν γυμνοί, αλλά άνδρες και στο μέρος των ζευγαριών. Ακόμα κι αν έχει αλλάξει, παραμένει μια καταπληκτική παραλία, που δεν μπορείς να μην την προτείνεις.
Μπορείς να προσθέσεις κι άλλες παραλίες (με όσες περισσότερες πληροφορίες μπορείς) ως σχόλιο.
ΠΗΓΗ: cosmo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: