Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2013

«Η κυβέρνηση έδρασε ως κοινοβουλευτική χούντα»


 «Μεθόδους στρατιωτικού νόμου» χαρακτήρισε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Π. Λαφαζάνης, τις πρακτικές της κυβέρνησης να επιτάξει τους εργαζομένους αλλά και να πάρει την... απόφαση να παρέμβει μέσα στη νύχτα η αστυνομία.
Είπε ακόμη ότι «έχουν επιβάλει στην ουσία μια δικτατορία» και τόνισε ότι δεν μπορούν τα ΜΜΜ να λειτουργήσουν με στρατιωτικούς νόμους.
Συγκεκριμένα ανέφερε ότι: «Η κυβέρνηση έδρασε νύχτα ως κοινοβουλευτική χούντα με μεθόδους στρατιωτικού νόμου. Τα ΜΑΤ μπήκαν σαν κλέφτες σπάζοντας την πόρτα στο αμαξοστάσιο του μετρό. Εδώ έχουν επιβάλει στην ουσία μια δικτατορία.
Δεν μπορεί να λειτουργήσουν Μέσα Μαζικής Μεταφοράς με στρατιωτικό νόμο. Δεν μπορούν να λειτουργήσουν με τα ΜΑΤ. Δεν μπορούν να λειτουργήσουν με τους αυταρχισμούς, τους εκβιασμούς και τις απειλές. Αυτή την ώρα η κυβέρνηση πρέπει να πάρει αμέσως πίσω την επιστράτευση. Να φύγουν τα ΜΑΤ εδώ και τώρα από το αμαξοστάσιο. Οι απεργοί στα ΜΜΜ μπορούν να γίνουν η σπίθα, σπίθα για να ανάψει μια μεγάλη εξεγερτική φωτιά, που θα ανατρέψει μία κυβέρνηση που οδηγεί τον τόπο κατευθείαν στην καταστροφή».

http://www.trelokouneli.gr/h-kubernhsh-edrase-os-koinobouleutiki-chounta/

Δεν υπάρχουν σχόλια: