Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2012

Ανταρσία στο ΠΑΣΟΚ Σάμου κατά του Μνημονίου


Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, αίσθηση προκάλεσε η χθεσινή στάση τριών μελών της ΝΕ ΠΑΣΟΚ: Μανόλη Βασιλειά (Γραμματέας Ν.Ε.), Νίκου Τριανταφύλλου (Γραμματεας της Δ.Ο. στη Σαμο) και Γιώργου Στάντζου (Αντιδήμαρχος Σάμου) οι οποίοι τάχθηκαν ανοιχτά κατά του νέου μνημονίου, του σκοπού που εξυπηρετεί και των προσδοκώμενων αποτελεσμάτων....




αν εφαρμοσθεί με τους όρους που μας το επιβάλλουν. Τον χορό άνοιξε ο Γραμματέας της Δημοτικής Οργάνωσης Βαθέος Νίκος Τριανταφύλλου, ο οποίος αφού ανήγγειλε την κατά πλειοψηφία απόφαση της Συντονιστικής Επιτροπής – η οποία πραγματοποιήθηκε 2 ώρες πριν την ΝΕ – και με την οποία ζητά να μην ψηφιστεί από το ΠΑΣΟΚ το νέο μνημόνιο με αυτούς τους δυσμενείς για το μέλλον της χώρας και των πολιτών όρους, υπερασπίσθηκε των θέσεων του με ισχυρά και αναμφισβήτητα επιχειρήματα και στη ΝΕ που ακολούθησε.

Στην ΝΕ παρίστατο και ο καθηγητής Κώστας Σοφούλης ο οποίος δέχθηκε και τα «πυρά» του Γ. Στάντζου και Φ.Κυριακού.

Η συνεδρίαση της ΝΕ είχε μεγάλη διάρκεια και θα συνεχισθεί σήμερα.

Επικριτικός ήταν ο Γραμματέας της Δ.Ο και κατά όσων διαρρέουν εντέχνως αναληθής και ανακριβείς «πληροφορίες» στα ΜΜΕ, χαρακτήρισε προβοκατόρικες και ύποπτες τις εκδηλώσεις με συνθήματα σε τοίχους και άλλα παρόμοια τις τελευταίες μέρες ενώ έκανε έκκληση για ομοψυχία και αποφυγή εκδηλώσεων άκρατου λαϊκισμού όπως κάνουν άλλα κόμματα.

Παρά του ότι ειδοποιήθηκαν όλα τα μέλη της Νομαρχιακής να παραστούν ο μεν Τάκης Παριανόπουλος προφασίστηκε ότι δήθεν ήταν στην Αθήνα ενώ δεν ήταν και αίσθηση προκάλεσε και η απουσία της Αλέκας Ζογκού η οποία τελευταία διαδίδει ότι θα είναι επόμενη γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής με τη στήριξη φυσικά του Βουλευτή Σάμου.

Κλειστά είχε και τα τηλέφωνα το μέλος της Νομαρχιακής Γιάννης Καραγιάννης (πρώην πρόεδρος της Ένωσης Σάμου) ο οποίος ούτε αυτός προσήλθε, ενώ απουσίασε επίσης το μέλος της Νομαρχιακής επιτροπής Δ.Γαλανός.
Σαμιακή ΓΝΩΜΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: