Σάββατο 28 Ιουλίου 2012

Στο φως νέοι κρυφοί λογαριασμοί του Τσοχατζόπουλου

Σ.τ.Β.: Θέλουμε και τους άλλους διεφθαρμένους πολιτικούς πίσω από τα κάγκελα. Η δίψα μας για δικαιοσύνη δεν σταματάει μόνο στο πρόσωπο του Τσοχατζόπουλου! 
Νέος κύκλος ξεκινάει στην ανάκριση για το «ξέπλυμα βρώμικου χρήματος» με «πρωταγωνιστή» τον Ακη Τσοχατζόπουλο, καθώς μετά τις 20 Αυγούστου αναμένεται να ξεκινήσουν νέα «τετ-α-τετ» ανακριτή και κατηγορουμένων για συμπληρωματικές απολογίες. Η χειμαρρώδης...



απολογία του εξαδέλφου του πρώην υπουργού Ακη Τσοχατζόπουλου, με την οποία επί της ουσίας επιβεβαιώνεται μεγάλο μέρος του κατηγορητηρίου, «σήμανε συναγερμό» στους εμπλεκομένους που βρίσκονται προφυλακισμένοι στις φυλακές Κορυδαλλού.

Ο Ακης Τσοχατζόπουλος απείλησε με μήνυση τον εξάδελφό του, η κόρη του πρώην υπουργού Αρετή με γραπτή της δήλωση γνωστοποίησε στον ανακριτή ότι παραχωρεί στο Δημόσιο όσα ακίνητα έχει στην κατοχή της και αποδειχθεί ότι αγοράστηκαν με «βρώμικο χρήμα», ενώ ο Αστέριος Οικονομίδης ζήτησε από τον ανακριτή κ. Γαβριήλ Μαλλή να απολογηθεί συμπληρωματικά «για πρώτη φορά», όπως ο ίδιος επισημαίνει, καθώς στην αρχική του απολογία δεν είχε λάβει γνώση της δικογραφίας.

Όπως αναφέρει η Καθημερινή, συμπληρωματική απολογία αναμένεται να δώσει ο Νίκος Ζήγρας, ο οποίος φέρεται να έχει ακόμη πολλά να πει στον ανακριτή. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο εξάδελφος και στενός συνεργάτης του Ακη Τσοχατζόπουλου φέρεται να έχει στοιχεία στην κατοχή του που αφορούν άγνωστους μέχρι στιγμής στην ανάκριση τραπεζικούς λογαριασμούς του πρώην υπουργού στο εξωτερικό.

Αλλά και η απολογία του Αστέριου Οικονομίδη, διευθύνοντος συμβούλου της Arcon Constructions, αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον. Ο κ. Οικονομίδης φέρεται να εμπλέκεται στην αγοραπωλησία του ακινήτου της Δεινοκράτους στην κόρη του Ακη Τσοχατζόπουλου, Αρετή, καθώς και στις ανακαινίσεις του ακινήτου της οδού Διονυσίου Αρεοπαγίτου και της οδού Κόμνα Τράκα στα Πατήσια.

Στο πλαίσιο του «δεύτερου γύρου» των απολογιών και αφού έχουν δώσει συμπληρωματικές εξηγήσεις οι Ζήγρας και Οικονομίδης θεωρείται εξαιρετικά πιθανό να κληθούν εκ νέου, με βάση τα νέα στοιχεία που όπως διαφαίνεται θα έχουν προκύψει, ο Ακης Τσοχατζόπουλος, η Αρετή Τσοχατζοπούλου και η Βίκυ Σταμάτη. Η σύζυγος του Ακη Τσοχατζόπουλου αναμένεται προσεχώς, ενδεχομένως και εντός της εβδομάδος, να καταθέσει ακόμη μία αίτηση αποφυλάκισης επικαλούμενη λόγους υγείας, αλλά και την ανάγκη της να βρίσκεται δίπλα στο ανήλικο παιδί της. Αίτηση αποφυλάκισης έχει δηλώσει ότι θα υποβάλει και ο κ. Οικονομίδης.



http://www.trelokouneli.gr/2012/07/blog-post_7844.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: