Πέμπτη 26 Ιουλίου 2012

Τα λάθη που προσθέτουν χρόνια


Το να δείχνεις μικρότερη μπορεί να μην είναι μέσα στις επιδιώξεις σου όμως και το να κάνεις κάποια λάθη που σου προσθέτουν χρόνια δεν είναι σίγουρα ότι καλύτερο.Παρακάτω θα βρεις ποια είναι εκείνα τα λάθη που κάνεις -ειδικά το καλοκαίρι- και σε μεγαλώνουν. Ανανέωση ανάλογα...


με τον τύπο της επιδερμίδας : Το καλοκαίρι το δέρμα έχει την τάση να γίνεται ολοένα και πιο ξηρό λόγω του ήλιου και της θάλασσας, κάτι που πρέπει να το λάβεις σοβαρά υπόψη σου. 

Μπορεί τον χειμώνα να έχεις λιπαρό δέρμα, το καλοκαίρι γίνεται πιο ξηρό και έτσι πρέπει να αλλάξεις και την ενυδατική σου και γενικά τα προϊόντα που χρησιμοποιείς.

Χρησιμοποιείς καλλυντικά τις λάθος ώρες: Η χρήση ενός καλλυντικού δεν σημαίνει ότι γνωρίζουμε και την ιδανική εφαρμογή του. 

Άπλωσε τις κρέμες για αναδόμηση της επιδερμίδας το βράδυ που τα ενεργά συστατικά δρουν καλύτερα και το πρωί προτίμησε πέρα από την ενυδατική, και την αντηλιακή κρέμα που είναι απαραίτητη όταν σε βλέπει ο ήλιος.

Οι σωστές θερμοκρασίες: Το καλοκαίρι τα προϊόντα ομορφιάς που έχουν πολλά συστατικά χρειάζονται παραπάνω φροντίδα. Έτσι για να διατηρούνται δεν πρέπει να ξεχνάς να τα βάζεις στο ψυγείο.

Με τη λανθασμένη συντήρησή τους, υπάρχει ο κίνδυνος όχι μόνο να χαλάσουν, αλλά δεν αποκλείεται και να σου προκαλέσουν και ερεθισμό στο πρόσωπο κάποιες φορές.

Αντιμετωπίζεις την ακμή σαν να πρόκειται για σπυράκια εφηβείας: Το καλοκαίρι είναι μια εποχή που τα σπυράκια είναι σε έξαρση όχι μόνο στο πρόσωπο αλλά και σε ολόκληρο το σώμα. 

Η ακμή στην εφηβεία πέραν του ότι είναι πιο έντονη και οφείλεται στις ορμονικές αλλαγές, το άγχος αλλά και τη μεγάλη ευαισθησία του δέρματος σου. 

Το να αντιμετωπίζεις τα -για λίγες μόνο εμφανίσεις- σπυράκια σαν να είναι εφηβείας είναι μεγάλο σφάλμα που μπορεί να αλλάξει τον τύπο του δέρματός σου.

Τώρα για να απαλλαγείς από αυτά δεν έχεις παρά να καθαρίσεις το δέρμα σου με απαλό καθαριστικό αφρό και να απλώσεις τοπικά ένα στικ που θα τα καταπολεμήσει.
womenonly.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: