Τετάρτη 18 Ιουλίου 2012

Τελικά δεν κλείνει το γυμναστήριο και το κανάλι της βουλής;


Κανονικά θα συνεχίσουν τηγυμναστική τους οι 300 του κοινοβουλίου, αφού παρά τα δημοσιεύματα και τις φήμες, ο χώρος που γυμνάζουν το σώμα τους οι βουλευτές μας, πιθανόν δεν θα κλείσει, απλώς θα περιοριστεί το κόστος λειτουργίας του! Σύμφωνα με...

 πληροφορίες, εκτός από το «gym» του κοινοβουλίου στο «στόχαστρο» της κυβέρνησης μπαίνει και το κανάλι της βουλής, σε μια προσπάθεια να ελεγχθούν από μηδενική βάση όλες οι πιστώσεις που διατίθενται για τη λειτουργία του ελληνικού κοινοβουλίου προκειμένου να υπάρξει ορθολογικότερη διαχείριση.

«Καταβάλλεται προσπάθεια ώστε να λειτουργούν και τα δύο σύμφωνα με τη τρέχουσα οικονομική πραγματικότητα και τα δεδομένα που υπάρχουν» δήλωσε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της βουλής Ε. Μεϊμαράκης, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο να μπει «λουκέτο» στις πολυτέλειες!

Η λειτουργία πάντως του ελληνικού κοινοβουλίου θα συνεχιστεί και το καλοκαίρι μάλιστα, η Ολομέλεια θα λειτουργήσει κανονικά, ενώ σύμφωνα με την προεδρεία της βουλής πιθανότατα την Πέμπτη θα εκλεγούν τα προεδρεία των κοινοβουλευτικών Επιτροπών.



http://www.trelokouneli.gr/2012/07/blog-post_4021.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: