Τετάρτη 29 Ιουνίου 2011

Ετήσια και Έκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων της εταιρείας SEA STAR CAPITAL PLC

Συνεχίζει την λειτουργία της η sea star capital.


Α. Αποφάσεις της Ετήσιας Γενικής Συνέλευσης...

Κατά την Ετήσια Γενική Συνέλευση των μετόχων της Sea Star Capital PLC (η «Εταιρεία») που πραγματοποιήθηκε στις 27 Ιουνίου, 2011 παρουσιάστηκαν η Ετήσια Έκθεση και οι Οικονομικές Καταστάσεις της Εταιρείας και του Συγκροτήματος για το έτος που έληξε στις 31.12.2010. Επίσης, η Γενική Συνέλευση:
1. Επανεξέλεξε τους κ.κ. Αντώνη Πισσαρίδη και Νικόλα Γεωργιάδη, ως μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας οι οποίοι απεχώρησαν εκ περιτροπής και επανεκλέγηκαν σύμφωνα με το Καταστατικό της Εταιρείας.
2. Επαναδιορισμός των κ.κ. Ευαγγελίας Παπαντωνοπούλου, Μάριου Ορφανίδη και Δήμητρας Χαραλάμπους οι οποίοι είχαν διοριστεί ως μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου την 11η Οκτωβρίου, 2010 η κα Παπαντωνοπούλου και την 27η Απριλίου, 2011 οι κ.κ. Ορφανίδης και Χαραλάμπους, οι οποίοι απεχώρησαν και επανεκλέγηκαν εκ περιτροπής σύμφωνα με το άρθρο 92 του Καταστατικού της Εταιρείας.
3. Ενέκρινε την αμοιβή των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου, για το έτος 2011 η οποία παρέμεινε ως είχε κατά το έτος 2010.
4. Αποφάσισε όπως οι κ.κ. Deloitte Limited επαναδιοριστούν ως ελεγκτές της Εταιρείας και εξουσιοδότησε το Διοικητικό Συμβούλιο όπως καθορίσει την αμοιβή τους για το έτος 2011.

Β. Αποφάσεις της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης
Μετά την Ετήσια Γενική Συνέλευση πραγματοποιήθηκε η Έκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων της Εταιρείας κατά τη οποία δεν εγκρίθηκαν τα ψηφίσματα που είχαν προταθεί για εκούσια εκκαθάριση και διορισμό εκκαθαριστή. Περαιτέρω αποφασίστηκε όπως:
1. Η Εταιρεία συνεχίσει τις δραστηριότητες της ως δρώσα επιχείρηση
2. Η Εταιρεία εγκαταλείψει την πρακτική ετοιμασίας, μελέτης και δημοσίευσης οικονομικών καταστάσεων κατά τη λήξη του πρώτου και τρίτου τριμήνου έκαστου έτους
3. Τροποποίηση καταστατικού έτσι ώστε να μην επιβάλλεται η αποστολή των ετήσιων εκθέσεων και οικονομικών αποτελεσμάτων στους μετόχους, εφόσον θα τίθενται στη διάθεσή τους.

Σε συνεδρία του Διοικητικού Συμβουλίου που διεξήχθηκε μετά τη λήξη των γενικών συνελεύσεων το Διοικητικό Συμβούλιο καταρτίστηκε σε σώμα, επαναδιορίζοντας τον κ. Αντώνη Πισσαρίδη ως Πρόεδρό του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: