Τρίτη 7 Ιουνίου 2011

Εγκλώβισαν τον Σκανδαλίδη στη Χίο

Σε κατάσταση πολιορκίας από τους «Αγανακτισμένους» βρέθηκε ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Κώστας Σκανδαλίδης, ο οποίος παραμένει από το...
μεσημέρι εγκλωβισμένος στη νομαρχία της Χίου.
Έξω από το κτήριο που μιλάει αυτή τη στιγμή ο Υπουργός βρίσκονται κάτοικοι και έμποροι του νησιού, οι οποίοι κρατώντας κατσαρόλες και αυγά στα χέρια τους φωνάζουν συνθήματα κατά της κυβέρνησης, ενώ τον καλούν να βγει έξω. To κτήριο φυλάσσεται από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις.
πηγή φώτο: chiosopinion.gr

1 σχόλιο:

Speriamo2 είπε...

Στις ειδησεις του ΑΛΤΕΡ με τον Νικο Χατζηνικολαου, σχολιαζοντας ο Γ. Κιρτσος το συγκεκριμενο περιστατικο, ειπε πως ο Κ. Σκανδαλιδης ειναι ενας σοβαρος πολιτικος και δεν ειναι σωστο να τους βαζουμε ολους στο ιδιο στο ιδιο σακι.
Σοβαρο και εντιμο ΘΕΩΡΟΥΣΑ κι εγω και τον Κ. Σκανδαλιδη και καποιους αλλους πολιτικους, τοσο απ το ΠΑΣΟΚ, οσο και απο τα αλλα κομματα. Φροντισαν ομως οι ιδιοι αυτοι πολιτικοι να να μπουν στο ιδιο σακι με τους ανεντιμους.
Αυτοι διαλεξαν να στηριξουν τους προδοτες, τους πρακτορες, τους κλεφτες, τα αποβρασματα.
Αυτοι καλυπτουν τους θυτες, αυτοι αφηνουν στο ελεος τους τα θυματα.
Και οσο δεν καταγκελουν ανοιχτα και ονομαστικα τους ενοχους και δεν παραιτουνται για να προστατευσουν το λαο, τη χωρα, την ιστορια μας, ειναι κι αυτοι το ιδιο προδοτες, το ιδιο ενοχοι. Και τα γιαουρτια, τα αυγα και οι μουντζες, ειναι χαδια γι αυτους.
Δεν γινεται αυτοι να επιτιθενται με βια και ο λαος να αμυνεται με πολιτισμο.
Αλλα και νοι "αξιοτιμοι" κυριοι μεγαλοδημοσιογραφοι, ενα γραναζι αυτου του αισχρου συστηματος ειναι.