Πέμπτη 19 Ιουλίου 2012

ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΓΙΑ ΕΠΕΞΑΙΡΕΣΗ Ο Δ/ΝΤΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ


Βενζίνη σε μοτοσικλέτα ιδιοκτησίας του και χρέωνε τα αντίστοιχα ποσά σε ακινητοποιημένη υπηρεσιακή μοτοσικλέτα του δήμου έβαζε διευθυντής της Δημοτικής Αστυνομίας του δήμου Αμαρουσίου, ο οποίος συνελήφθη Εις βάρος του σχηματίστηκε... 
δικογραφία με την κατηγορία της υπεξαίρεσης στην Υπηρεσία, ψευδή βεβαίωση - νόθευση και παράβαση καθήκοντος.

Όπως προέκυψε, τουλάχιστον από τον Ιούνιο του 2011, ο συλληφθείς ως αρμόδιος για την ενυπόγραφη έγκριση – έκδοση προμήθειας καυσίμου, βεβαίωνε με πρόθεση αναληθή στοιχεία σε σχετικά έγγραφα για την κίνηση υπηρεσιακής μοτοσικλέτας του Δήμου, προκειμένου να εφοδιάζει με καύσιμα τη δική του μοτοσικλέτα.

Χρησιμοποιώντας τη μεθοδολογία αυτή, την Τετάρτη το μεσημέρι εφοδίασε με καύσιμα τη δίκυκλη μοτοσυκλέτα του, από πρατήριο υγρών καυσίμων που βρίσκεται κοντά στο γραφείο κίνησης του Δήμου, όπου και συνελήφθη από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων.

Στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μία εντολή χορήγησης καυσίμου από το Γραφείο Κίνησης του Δήμου για την υπηρεσιακή δίκυκλη μοτσυκλέτα, μία απόδειξη από το πρατήριο για τα καύσιμα που είχε βάλει και μία εκτύπωση του πρατηρίου, στην οποία αναγράφονται τα λίτρα καυσίμου που έβαλε και η αξία που αντιστοιχεί σε αυτά. Επίσης κατασχέθηκε η άδεια κυκλοφορίας, καθώς και η δίκυκλη μοτοσυκλέτα του, ως μέσο διάπραξης του αδικήματος.

Από τη σχετική αυτοψία διαπιστώθηκε ότι η υπηρεσιακή μοτοσικλέτα είναι εκτός λειτουργίας και βρίσκεται ακινητοποιημένη στο αμαξοστάσιο του συγκεκριμένου Δήμου, τουλάχιστον την τελευταία τριετία.

Ο συλληφθείς οδηγείται σήμερα στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών



http://fimotro.blogspot.gr/2012/07/blog-post_2128.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: