Παρασκευή 23 Μαρτίου 2012

Ανεπανόρθωτο γερμανικό πλήγμα στον... Έλληνα εραστή

Ανεπανόρθωτο γερμανικό πλήγμα στον... Έλληνα εραστήΜπορεί να μας έχουν πει τεμπέληδες, τζίτζικες ή ό, τι άλλο θέλετε, αλλά αυτή τη φορά οι Γερμανοί το παράκαναν. 

 
Κι αυτό γιατί τα βάζουν με τους Έλληνες άνδρες, οι οποίοι, λέει, έχουν το μικρότερο μόριο σε μέσο όρο μεταξύ 25 κρατών της Ευρώπης.

Σύμφωνα με έρευνα του Γερμανικού Ινστιτούτο Προφυλακτικών Institut fuer Kondom-Beratung, οι Έλληνες άνδρες έχουν το μικρότερο πέος πανευρωπαϊκά, με μέσο όρο μόλις 12,18 εκατοστά. Μάλιστα, το γερμανικό Ινστιτούτο όχι μόνον πάει να καταρρίψει το μύθο του hot Greek lover, αλλά χτυπάει αλύπητα τους άνδρες των χωρών του Ευρωπαϊκού Νότου, που έχουν πληγεί από την κρίση χρέους.
Κι αυτό, γιατί στον... πάτο της έρευνας , πέραν των Ελλήνων, βρίσκονται οι χτυπημένοι από το μνημόνιο Ιρλανδοί, με μέσο όρο 12,78 εκατοστά και οι Ιταλοί, με 13,79 εκατοστά, που δεν προλαβαίνουν τους νομοθετικούς ρυθμούς της κυβέρνησης Μόντι, υπό το βάρος των spreads και των αγορών.
Ποιοι είναι οι πλέον... προικισμένοι άνδρες της έρευνας; Οι Γάλλοι, που παρά την απώλεια του τριπλού ΑΑΑ από την Standard & Poor's έχουν κάθε λόγο να μην ανησυχούν, με μέσο όρο 15,48 εκατοστά.
Πάντως, αξίζει να επαινέσουμε το γερμανικό ινστιτούτο για τη... μετριοφροσύνη του, καθώς παρά την πρωτοβουλία, για λόγους μάλλον μετριοπάθειας και χαμηλού προφίλ, δίνει στουςΓερμανούς άνδρες μέσο όρο... προσόντων 14,61 εκατοστά.,

Δεν υπάρχουν σχόλια: