Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2012

Η «γυμνή» αλήθεια της Dita Von Teese (pics)


Νέα σειρά εσωρούχων και μάλιστα σε όλα τα μεγέθη

Η «γυμνή» αλήθεια της Dita Von TeeseΣχεδιάζει, λανσάρει και πουλάει τα δικά της εσώρουχα. Η Dita Von Teese φωτογραφήθηκε φορώντας τη σέξι σειρά εσωρούχων με το όνομα Von Follies. 



Η βασίλισσα του «μπουρλέσκ» ενός είδους που συνδυάζει το χορό, το στριπτίζ και τη θεατρική παράσταση, υποστηρίζει ότι τα κομμάτια που λανσάρει συνδυάζουν τρία πράγματα: είναι σέξι, σοφισιστικέ και αισθησιακά.



«Μου αρέσει να παντρεύω το παρελθόν με το παρόν. Τα εσώρουχά μου είναι εμπνευσμένα από τη δεκαετία του ’50. Τα φοράω και εύχομαι όσες γυναίκες τα αγοράσουν να νιώθουν σέξι, ποθητές και άνετες», υποστηρίζει η Dita.




Η σειρά αναμένεται να κυκλοφορήσει σε όλο τον κόσμο. 




Το ενδιαφέρον όμως είναι ότι, όπως και στη σειρά ρούχων της έτσι και σε αυτή η Dita θεώρησε πολύ σημαντικό να συμπεριλάβει και μεγαλύτερα μεγέθη: 




«Η ποικιλία των μεγεθών ήταν ένα από τα πρώτα πράγματα που ρώτησα όταν με προσέγγισαν για να δημιουργήσω αυτή τη σειρά. Ήταν πολύ σημαντικό για μένα να καταφέρω να φτιάξω αυτά τα όμορφα πράγματα σε μεγέθη που θα έκαναν κάθε γυναίκα να νιώθει sexy και glamorous και είμαι πολύ περήφανη που κατάφερα να το κάνω αυτό και ταυτόχρονα να κρατήσω τις τιμές πολύ προσιτές». 

Δεν υπάρχουν σχόλια: