Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2011

Πρόγραμμα εθελουσίας από τη Millennium Bank

Πρόγραμμα εθελουσίας εξόδου ανακοίνωσε σύμφωνα με πληροφορίες στους εργαζομένους της η Millennium Bank, επικαλούμενη τις συνθήκες κρίσης, σε μια προσπάθεια να...
ενισχύσει τόσο την κεφαλαιακή επάρκεια όσο και τη ρευστότητά της.

Η τράπεζα θα δέχεται αιτήσεις συμμετοχής στο πρόγραμμα μέχρι και τις 6 Δεκεμβρίου 2011 και απευθύνεται στους υπαλλήλους της τράπεζας που έχουν ενεργό σχέση εξαρτημένης εργασίας αορίστου χρόνου.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι δικαιούχοι θα λάβουν  αποζημίωση η οποία θα κυμαίνεται από 10 έως 30 καθαρούς μισθούς, ανάλογα με την προϋπηρεσία τους στην τράπεζα, το σύνολο της οποίας σε κάθε περίπτωση θα υπερκαλύπτει τη νόμιμη. Επίσης, την εκκαθάριση της μισθοδοσίας τους που θα περιλαμβάνει ολόκληρο τον μισθό του Δεκεμβρίου 2011, ολόκληρο το Δώρο Χριστουγέννων, ολόκληρο το επίδομα Ισολογισμού 2011 και την αποζημίωση τυχόν ημερών κανονικής αδείας οι οποίες δεν έχουν χορηγηθεί.

Οι συμμετέχοντες στο πρόγραμμα θα λάβουν το σύνολο του ποσού το οποίο έχει συγκεντρωθεί στον Ατομικό Συνταξιοδοτικό Λογαριασμό του εργαζομένου στο Ομαδικό Συνταξιοδοτικό Πρόγραμμα, συμπεριλαμβανομένων των εισφορών της Τράπεζας σε αυτόν μαζί με τις αποδόσεις τους, ενώ θα συνεχιστεί η ιατροφαρμακευτική και νοσοκομειακή κάλυψη για ένα έτος από την λήξη της σύμβασης εργασίας μέσω του σχετικού Ομαδικού Προγράμματος.

Τέλος, θα διατηρήσουν τα τυχόν δανειακά τους προϊόντα με την τιμολογιακή πολιτική που εφαρμόζεται για τους εργαζομένους της τράπεζας, όπως αυτή ισχύει σήμερα, ή θα ισχύει στο μέλλον και μέχρι εξοφλήσεως αυτών.

Στις κινήσεις περιστολής δαπανών και στην προσπάθεια παραμονής στην ελληνική αγορά πραγματοποιούνται επίσης συγχωνεύσεις καταστημάτων Private Banking και Business Banking με το δίκτυο λιανικής καθώς και η ενοποίηση και απορρόφηση των κάθετων μονάδων Mortgage και Consumer Banking με τις κεντρικές υπηρεσίες και η κεντροποίηση των υπηρεσιών Credit και Operations στην Αθήνα.

Κ. Μαριόλης


Πηγή:www.capital.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: