Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2011

Ο Τζον Τάραμας μιλάει στο Betarades.gr!


Αποτελεί φαινόμενο στο χώρο των τυχερών παιχνιδιών. Έναν «φιλόσοφο» του τζόγου που διδάσκει το σωστό τρόπο να βγάλεις λεφτά. Ο Τζον Τάραμας όμως δε σταματά να φωνάζει πως «ποτέ δε βγαίνεις κερδισμένος τζογάροντας. Εκτός και αν αφιερώσεις όλη σου τη ζωή πάνω σε αυτό». Εκείνος όμως θα αναρωτηθείτε, είναι κερδισμένος; «Ναι είμαι κερδισμένος, όμως το τίμημα της επιτυχίας είναι η... 





μοναξιά», δηλώνει χωρίς ίχνος δισταγμού Μεγάλες κουβέντες από έναν άνθρωπο, που παραφράζοντας τη γνωστή ρήση του Σωκράτη «εν οίδα ό,τι ουδέν οίδα» δηλώνει με σθένος πως «Ένα πράγμα ξέρω, πως δεν ξέρω Poker». Ιδιαίτερα βαρύγδουπο να το λέει αυτός που το 2006 άρχισε να διαβάζει για πρώτη φορά στη ζωή του βιβλία Poker και το 2011 όταν για πρώτη φορά ασχολήθηκε επαγγελματικά βγήκε πρώτος στην Ελλάδα και 3ος στην Ευρώπη στο EPT που διεξήχθη στο Λουτράκι. 

Με επιτυχίες σε διάφορα οnline τουρνουά και όντας μέσα στην πρώτη πεντάδα των Ελλήνων με τα περισσότερα κέρδη σε Live παιχνίδια, ο Τάραμας εμφανίζεται σίγουρος για το μέλλον: «Αυτά είναι μόνο η αρχή. Δουλεύω σκληρά και οι επιτυχίες θα έρθουν πολύ γρήγορα. Πιστεύω πως θα έχω μεγαλύτερη βελτίωση στα τουρνουά παρά στα cash games». Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη εδώ..

Δεν υπάρχουν σχόλια: