Τρίτη 2 Αυγούστου 2011

Αγνώστου Ταυτότητας Αντικείμενο στον βυθό του Ωκεανού

   Σουηδοί κυνηγοί θησαυρών, στις 19 Ιουνίου , εντόπισαν ανάμεσα στην Φιλανδία και την Σουηδία, σε βάθος 87 μέτρων κάτω από την επιφάνεια του ωκεανού, με σόναρ, έναν κυκλικό σχηματισμό διαμέτρου 18 μέτρων και πίσω του μία λωρίδα 300 μέτρων που το κάνει να φαίνεται σαν να σύρθηκε στον βυθό μέχρι το σημείο που εντοπίστηκε..

 
   Η ομάδα που το ανακάλυψε, είναι μία επαγγελματική εταιρεία 18 ετών, που αναλαμβάνει να εντοπίζει ναυάγια στους ωκεανούς και να πουλάει το περιεχόμενό τους, . Το πλοίο που χρησιμοποιούν ονομάζεται Ocean Explorer  και το 1997 είχαν ανακαλύψει το ναυάγιο του Jonkoping το οποίο είχε 2500 μπουκάλια σαμπάνιας τα οποία πούλησαν για $13,000 το καθένα.

   Ουδέποτε ισχυρίστηκαν ότι πρόκειται για εξωγήινο αεροσκάφος, και μάλιστα το αμφισβητούν, αλλα οι εικόνες από το σόναρ δεν δίνουν την δυνατότητα να διευκρινιστεί το τί ακριβώς είναι. και όπως ο επικεφαλής της ομάδας ανέφερε...

     " Έχω δεί πολύ περίεργα πράγματα σε αυτή την δουλειά τα τελευταιία 18 χρόνια αλλα ποτέ τίποτα σαν αυτό"

   Για την ώρα δεν έχουν το κεφάλαιο να προχωρήσουν σε κατάδυση ώστε να αποκαλύψουν την φύση του, αλλα ετοιμάζονται για αυτόν τον σκοπό εκτός και άν τους προλάβει κάποια κυβέρνηση μιας και τις τελευταίες ημέρες αυτό το νέο κάνει τον γύρο του κόσμου με γρήγορους ρυθμούς.

   Στο facebook, αν ψάξετε The Ocean Explorer, θα βρείτε την σελίδα τους όπου θα μπορείτε να παρακολουθείτε τις εξελίξεις και δημιούργησαν επίσης την ιστοσελίδα http://www.oceanexplorer.se/ όπου και εκεί θα αναρτούνται αναλυτικά πληροφορίες.





Δεν υπάρχουν σχόλια: