Τρίτη 3 Μαΐου 2011

Στον αέρα ξανά το Playstation Network


Έτοιμη να παραδώσει ξανά στους gamers όλου του κόσμου, το Playstation Network, είναι η Sony. Μάλιστα, ο αντιπρόεδρός της, σε δηλώσεις του τόνισε πως όταν γίνει αυτό, οι χρήστες θα πάρουν και ένα …δωράκι, για την υπομονή που έδειξαν:

«Η εγκληματική πράξη που έγινε εις βάρος του δικτύου μας, δεν έκανε κακό μόνο στους καταναλωτές μας, αλλά σε ολόκληρη τη βιομηχανία. Αυτές οι επιθέσεις, τονίζουν το διαδεδομένο πρόβλημα με τις επιθέσεις στον κυβερνοχώρο», τόνισε ο αντιπρόεδρος της Sony Computer Entertainment, Kazuo Hirai.
Στη συνέχεια, ο Hirai είπε: «Λαμβάνουμε σοβαρά υπόψη την ασφάλεια των καταναλωτών μας και υποσχόμαστε πως θα τους βοηθήσουμε να προστατέψουν τα προσωπικά τους δεδομένα».
Ο υπεύθυνοι, τόνισαν ακόμα πως στη διάρκεια της εβδομάδας, θα αποκατασταθεί το δίκτυο του PS3 και του PSP. Μόλις γίνει αυτό, οι χρήστες θα πρέπει να αλλάξουν τους κωδικούς τους, προκειμένου να μπορέσουν να συνδεθούν και να ξαναπαίξουν Online.
Μάλιστα, η εταιρία ανακοίνωσε πως για να ευχαριστήσει το καταναλωτικό της κοινό, για την υπομονή του, θα προσφέρει 30 μέρες δωρεάν συνδρομή στην υπηρεσία PlayStation Plus, η οποία περιέχει πρόσβαση σε παιχνίδια που έχουν δημιουργηθεί αποκλειστικά για το Playstation, αλλά και σε δοκιμαστικές εκδόσεις παιχνιδιών.
Όσοι έχουν ήδη την Υπηρεσία αυτή, θα αποκτήσουν άλλες 30 μέρες δωρεάν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: