Δευτέρα 11 Απριλίου 2011

Τον έπιασαν για δεύτερη φορά με φορτίο χασίς!

Πρόσφατα είχε συλληφθεί για την μεταφορά μεγάλης ποσότητας ακατέργαστης ινδικής κάνναβης  ένας 35χρονος από τη Λαμία, αλλά δεν έβαλε…
μυαλό! Και επειδή «το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού, έπεσε και πάλι στα χέρι της Δίωξης Ναρκωτικών που παρακολουθούσε τις κινήσεις του!

Οι αστυνομικοί υποψιάστηκαν  ότι κάτι έκρυβε ο οδηγός του πολυτελούς αυτοκινήτου που σταμάτησαν στο 2ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Λαμίας -  Αθηνών, όταν εκείνος προσπάθησε να αποφύγει τον έλεγχο λέγοντας ότι… βιαζόταν! Έτσι, ερεύνησαν το σακίδιο που είχε δίπλα του και βρήκαν πέντε αυτοσχέδιες συσκευασίες με ακατέργαστη ινδική κάνναβη βάρους τεσσάρων κιλών και935 γραμμαρίων! Ο 35χρονος, που είναι προσωρινός κάτοικος Βαρδατών, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Λαμίας.

Ο 38χρονος κτηνοτρόφος που συνελήφθη από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών στον Βόλο, είχε βρει πιο επικερδή τρόπο από την πώληση… αρνιών εν όψει του Πάσχα! Όπως αποδείχθηκε, σκόπευε να διαθέσει στα στέκια τοξικομανών της πόλης πάνω από 1.700 δόσεις ηρωίνης! Όμως, ατύχησε γιατί ο ενδιαφερόμενος αγοραστής 38 γραμμαρίων ηρωίνης έναντι 1.000 ευρώ, ήταν… αστυνομικός! Στο αυτοκίνητό του κατασχέθηκαν άλλα 81,9 γραμμάρια, μία ηλεκτρική ζυγαριά 280 ευρώ και δύο  κινητά τηλέφωνα.

Με  μισό κιλό χασίς στην κατοχή του συνελήφθη ένας 21χρονος στο Ηράκλειο Κρήτης. Οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών είχαν πληροφορίες ότι διακινεί μεγάλες ποσότητες κάνναβης σε χρήστες της πόλης και έκαναν έφοδο στο σπίτι του, όπου βρήκαν και κατέσχεσαν 527 γραμμάρια ακατέργαστης ινδικής κάνναβης, δύο ηλεκτρονικές ζυγαριές και ένα κινητό.

Στα Ίσθμια Κορινθίας, συνελήφθη ένας 29χρονος άνδρας, στο σπίτι του οποίου οι αστυνομικοί του τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου βρήκαν φυτεμένα τέσσερα δενδρύλλια ινδικής κάνναβης. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: