Σάββατο 23 Απριλίου 2011

Ανοικτά έως τις 3 τα καταστήματα

Εγκαταλείπουν τα μεγάλα αστικά κέντρα και οι τελευταίοι εκδρομείς του Πάσχα. Εως τις 3 το μεσημέρι θα είναι ανοιχτά τα εμπορικά καταστήματα. Κλειστά όλα τα μαγαζιά τη Δευτέρα του Πάσχα.

Μειωμένα θα είναι τα δρομολόγια των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς κατά τη διάρκεια των αργιών του Πάσχα. Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΟΑΣΑ, το Μ. Σάββατο τα λεωφορεία της ΕΘΕΛ και τα τρόλεϊ θα...
αποσύρονται από την κυκλοφορία σταδιακά ώστε στις 23.00 να βρίσκονται στα αμαξοστάσια.
Στο μετρό σήμερα και αύριο Κυριακή του Πάσχα δεν θα ισχύσει το νυχτερινό ωράριο λειτουργίας. Δεκάλεπτα δρομολόγια θα εκτελούνται στο μετρό το Μεγάλο Σάββατο, ενώ το τελευταίο δρομολόγιο θα αναχωρήσει από το Σύνταγμα στις 11 το βράδυ. Την Κυριακή του Πάσχα θα πραγματοποιούνται στη γραμμή 2, 12λεπτα δρομολόγια και στη γραμμή 3, 10λεπτα δρομολόγια.
Το Μ. Σάββατο τα τελευταία δρομολόγια των συρμών του ΗΣΑΠ από τους σταθμούς Αττική και Κηφισιά θα γίνουν στις 22:40, ενώ από τον σταθμό Πειραιά στις 22:35 και από τον σταθμό Μοναστηράκι στις 22:55. Κυριακή και Δευτέρα του Πάσχα οι συρμοί θα διέρχονται ανά 15 λεπτά.
Ανά 20 λεπτά θα εκτελούνται τα δρομολόγια του Τραμ σήμερα και ανά 25 λεπτά το Μ. Σάββατο, την Κυριακή και τη Δευτέρα του Πάσχα.
Το επιβατικό κοινό για περισσότερες πληροφορίες μπορεί να επικοινωνεί με το Τηλεφωνικό Κέντρο 185 του ΟΑΣΑ και μέσω Internet στη διεύθυνση http://www.oasa.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: